Kako da odstranite akni vo Fotosop, Како да одстраните акни во Фотошоп

Како да одстраните АКНИ во Фотошоп

Акни и несовршености на кожата може лесно да се отстранат со помош на Фотошоп. Алатките “Spot healing brush” и “Healing brush tools”  ви овозможуваат да ја постигнете оваа задача. Секој кој поминал низ пубертет знае дека акните можат  навистина да

Прочитајте повеќе
Naucete kako da dodadete/rekreirate kosa vo Fotosop, Научете како да додадете/рекреирате коса во Фотошоп

Како да стилизирате / додадете коса во Фотошоп

Косата има премногу детали и природни варијации па затоа може да биде еден од најголемите предизвици за стилизирање и рекреирање во Photoshop. Всушност целиот процес би можел да биде навистина едноставен доколку ги одберете вистинските алатки и ги направите вистинските

Прочитајте повеќе
Kako da zamenite pozadina od slika so Fotosop, Како да замените позадина од слика со Фотошоп

Како да замените позадина во Фотошоп

Сигурно безброј пати ви се случило одредена слика од вас да ви се допаѓа, но позадината е ужасна па не можете да ја искористите сликата…Не грижете се, имаме решение за вас. Со оваа техника во Фотошоп, можете да ја одстраните

Прочитајте повеќе
Kako da odstranite objekt od slika so Fotosop, Како да одстраните објект од слика со Фотошоп

Како да одстраните објект од слика со Фотошоп

Иако може изгледа како магија, способноста да се отстрани објект во Фотошоп не е трик – тоа е вештина што секој ентузијаст може да ја научи. Во ова видео, PHILEARN ги издвојува алатките и техниките потребни за чистење на позадините

Прочитајте повеќе
Graficki tablet za fotografi i graficki dizajneri, Графички таблет за фотографи и графички дизајнери

Како да сетирате и употребувате “Wacom” таблет за цртање

Таблет за цртање Wacom е тип на влезен уред за компјутер кој е исклучително корисен за сите фотографи и графички дизајнери. Додека најчестиот начин за употребување на компјутер е со глушец и тастатура, ова не е секогаш најкорисно. Уредувањето или

Прочитајте повеќе
Scroll to Top