Изработуваме секаков вид на модерни и современи веб страни. Веб страниците кои ги креираме се направени речиси од нула, што значи дека нудиме значително повеќе опции кога станува збор за дизајн, изглед и потребни функционалности. Изгледот на веб страницата е модерен, респонзивен и нашата крајна цел е да ви се допадне на вас. Изработка на квалитетна веб страница е најдобрата инвестиција која можете да ја направите за вашиот бизнис. Интернет просторот е во моментов најмоќниот медиум, а вие со современа веб страница можете да станете водечки конкурент. Нарачајте супер брза, современа и респонзивна веб страна и гледајте како вашиот бизнис напредува. 

Основен
 • Прекрасна графика и изглед на веб страната по ваш вкус
 • Оптимизација на сите уреди
 • Основен SEO пакет (оптимизација за на веб пребарувачи)
 • Поврзување на социјални медиуми
 • Лесен за употреба - Веб сајт креатор (за додавање и менување на содржина)
 • Неограничено професионални е-мејл адреси
 • Канал за подршка на корисници
 • Гугл аналитика
 • HTTPS сигурносен протокол (SSL сертификат)Напреден
 • Се од основниот пакет + нови опции од напреден пакет
 • Премиум графички елементи и анимации
 • Професионално уредување на слики за потребите на веб страницата
 • Неверојатна брзина на веб страницата
 • Посебен канал за 24 часовна подршка на корисници
 • Неограничен број на Е-меил адреси
 • Блог за секаков тип на вести
 • Систем за најава на корисници (по желба)
 • Систем за Newsletter

Популарно
Веб продавница
 • Се од основниот и напредниот пакет + нови опции од премиум пакет​
 • Интеграција на интернет продавница
 • Интегрирање на платежен процесор
 • Премиум SSL сертификат (криптирана заштита за трансакции)
 • Внесување до 30 производи од наша страна
 • Целосна обука за одржување на веб продавница
 • Креирање на категории и тагови на производите
 • Оптимизација на продавницата за на таблет и мобилен
 • Напреден систем за најава на корисници
 • Напреден систем за собирање на меил адреси
Наплаќајте на вашата веб продавница - Naplakjajte na vasata veb prodavnica

ВЕБ ПРОДАВНИЦА

Веб продавница неколкукратно ќе го зголеми профитот и продажбата на вашата компанија. Предноста на ваквиот тип на продажба е тоа што работи 24 часа на ден, 7 дена во неделата, без дополнителни трошоци како за физичка продавница. Интернет продавниците кои ги креираме се со модерен дизајн кој е респонзивен и е подготвен да генерира профит на вашата компанија. Не работиме со готови теми и темплејти, што значи секој елемент на страницата е засебен и може да се менува, корегира и модификува по ваша желба и замисла.

РЕСПОНЗИВЕН ВЕБ САЈТ

Најбитно од се кога се гради веб страница е таа истата да биде респонзивна и адаптaбилна на сите уреди. Телевизори,монитори,лаптопи,таблети,смартфони итн. Кога клиентот ќе пристапи на вашата вет страна од мобилен, лаптоп или десктоп компјутер тогаш е многу важно вашите услуги да се достапни без обзир на се. Но не грижете се, ние ќе се погрижиме вашите клиенти никогаш да не сакаат да ја напуштат вашата веб страница.
Naracajte moderna Veb stranica, Нарачајте модерна Веб страница
Potreben vi e veb sajt koj ke bide optimiziran na site uredi? - Veb dizajn, Потребен ви е веб сајт кој ќе биде оптимизиран на сите уреди? - Веб дизајн

Што нудиме?

Постојат милиони различни типови на веб страници и некои се визуелно по привлечни од другите. Кај нас можете целосно да си го одберете надворешниот изглед на вашата веб страница, а ние ви ветуваме дека ќе ја реплицираме вашата замисла.

Начинот на кој се гради една веб страница е многу важен за нејзината стабилност, безбедност
и за едноставноста при користење во иднина. Ние ги работиме веб страниците квалитетно.
Не даваме екстра кратки рокови за изработка на веб страница бидејќи за да се изгради
квалитетна хиерархија, лесен систем за менаџирање на веб страницата, стабилна и безбедна
основа потребно е малку повеќе време.

Ви гарантираме дека при користењето на веб
страницата која е искреирана од наша страна нема никогаш да пронајдете никакви багови,
проблеми, грешки итн…

Нашите веб страници се безбедни и заштитени. Креирање на напреден систем на заштита од неовластени влегувања или напади. Инсталирање на напреден SSL сертификат (HTTPS протокол)

Брзината е исто така една од клучните особености на една веб страница. Од брзината на вашата веб страницата зависи колку и дали потенцијалниот клиент ќе се задржи на вашата веб страница. За тоа, ние најдобро ќе се погрижиме. Нашите веб страници имаат неверојатни резултати на алатките за тестирање на брзина: GTMetrix, Pingdom и Google – PageSpeed

Нудиме одлична интернет оптимизација на Google… Многу полесно наоѓање на вашата веб
страница на резултатите од пребарување na Google. Појавување на првата страница на
Гугл кога ќе се пребара одреден таргет збор кој го содржи вашата веб страница (некој продукт
услуга или слика која ја нуди вашата веб страница…) за добра SEO оптимизацијата потребно
е да поминат 6-7 месеци. За најефективна SEO оптимизација потребно е информациите кои
ќе се внесуваат и по изработката на веб страницата да бидат оптимизирани од страна на оној
кој ќе ја менаџира веб страницата.

Целосно интегрирање на секаков вид на веб продавница со платежен процесор и SSL сертификат (криптирана заштита на вашата веб страница), обука за одржување на веб страницата, креирање на категории и производи, систем за најава на корисници и позадинска база со сите оние кои се имаат регистрирано на вашата веб страница. Напомена (Не одржуваме веб страници со интернет продавница.)