Галерија

Изработуваме буквално се кога се работи за графика. Секаков тип на брошури, каталози, визит картички, банери, флаери, промо фотографии за социјални медиуми, ретуширање на модели и корегирање на модни детали. Погледнете ја листата на се што изработуваме (ЛИСТА). Изработуваме секаков тип на веб страници. Бизнис веб страници, портфолио, веб продавници, блогови, комплексни, лесни. Буквално се. Погледнете ја листата на сите типови на веб страници кои ги изработуваме (ЛИСТА) Изработуваме и корегираме видеа од секаков тип со или бев анимации. Сите содржини кои ги гледате на овој веб сајт се во сопственост на “Art Design”. Забрането е превземање и користење на било која содржина од овој сајт (слика, видео, текст) без наша дозвола. 

Проекти и Мокапи

Рекламни видеа

Animirano video izraboteno za kompanijata Itas, Анимирано видео изработено за компанијата Итас
Play Video
Izrabotuvame sekakov tip na animirani videa, Изработуваме секаков тип на анимирани видеа
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Izrabotuvame se koga stanuva zbor za Grafickiot dizajn, Изработуваме се кога станува збор за Графичкиот дизајн
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Scroll Up