брендинг за

Вашиот бизнис

ВЕБ ДИЗАЈН

Нарачајте веб страница целосно по ваш вкус со модерен дизајн кој ќе го претстави вашиот бизнис во најдобро светло. Изработуваме секаков вид на веб продавници и информативни веб страници. Кликнете подолу и разгледајте ја нашата понуда.

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Потребен ви е дизајн кој ќе го одслика или пак подобри идентитетот на вашиот бизнис? Кога станува збор за дизајн изработуваме буквално се што може да му затреба на вашиот бизнис. Кликнете подолу и разгледајте ја нашата понуда.

ЛОГОА

Изработка на логоа

Логоата кои ги изработуваме се целосно уникатни и се векторски дизајн. Секое лого си е засебна приказна и е специјализирано за бизнисот за кој го креираме. Нарачајте професионално ЛОГО и направете го првиот и најважниот чекор за вашиот бизнис.

Art Design - Logo, Арт Дизајн - Лого

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Изработуваме професионални логоа рекламни банери, визит картички, секаков вид на брошури, каталози, менија, дипломи, сертификати, пофалници, членски картички, рекламни постери, графика по нарачка…

ВЕБ ПРОДАВНИЦА

Продавајте ги вашите производи и услуги на интернет полесно од кога и да било, нарачајте изработка на интернет продавница денес и започнете да работите 5x пати повеќе профитабилно од претходно

ЛОГО ДИЗАЈН

За да имате професионално векторско лого кое ќе зрачи со професионалност, авторитет и модерност треба навистина малку. Логоата кои ги изработуваме се целосно уникатни и се векторски дизајн.

Напредно манипулирање со фотографии

Се занимаваме со ретуширање на модели, едитираме секаков тип модни детали, креираме, монтираме, ретушираме, репарираме, колоризираме и поправаме секаков тип на професионални фотографии. 
Retusiranje i koregiranje na profesionalni sliki - Graficki dizajn, Ретуширање и корегирање на професионални слики - Графички дизајн

Препораки и Коментари

Scroll to Top