Како да замените глава во Фотошоп

Naucete kako da smenite glava vo Fotosop, Научете како да смените глава во Фотошоп
Share on facebook
Share
Share on twitter
Share
Share on linkedin
Share
Share on google
Share
Share on pinterest
Share
Share on vk
Share

Како да замените глава во Фотошоп

Менување на глава во Фотошоп е релативно лесна задача која повеќето од луѓето не би имале проблем да ја реализираат кога би ги имале точните чекори кои треба да ги направат. Се што треба да направите е да го исечете објектот од друга слика и да го монтирате на сликата која ја имате одбрано. Но не е до толку едноставно :).

Морате да го погодите тонот на кожата, осветлувањето околу вас и позицијата на главата која ја монтирате. Во овој видео туторијал од PiXimperfect се објаснува кои чекори треба да ги направите и кои алатки да ги употребите. Доколку го следите туторијалот внимателно, ви ветуваме дека нема да имате никаков проблем со реализирање на овој проект.

Погледнете го видео туторијалот и следете ги чекорите внимателно.

Izrabotuvame se vo oblasta na Graficki dizajn, Изработуваме се во областа на Графички Дизајн

Share on facebook
Share
Share on twitter
Share
Share on linkedin
Share
Share on google
Share
Share on pinterest
Share
Share on vk
Share

БЕСПЛАТНО

Со секое нарачување на нова Веб Страница нудиме БЕСПЛАТЕН хостинг план и домен. Промоцијата трае до крајот на јануари 2021 година.