Како да одстраните објект од слика со Фотошоп

Kako da odstranite objekt od slika so Fotosop, Како да одстраните објект од слика со Фотошоп
Share on facebook
Share
Share on twitter
Share
Share on linkedin
Share
Share on google
Share
Share on pinterest
Share
Share on vk
Share

Како да одстраните објект од слика со Фотошоп

Иако може изгледа како магија, способноста да се отстрани објект во Фотошоп не е трик – тоа е вештина што секој ентузијаст може да ја научи. Во ова видео, PHILEARN ги издвојува алатките и техниките потребни за чистење на позадините и помагање на субјектите да се издвојат.

Можеби ќе биде потребно да научите повеќе околу алатките: Healing Brush Tool, Clone Stamp Tool, Patch Tool, Pen Tool бидејќи околу одстранувањето на објект од позадина највеќе се употребуваат овие алатки. Може буквално се да се одстрани,  згради, автомобили, луѓе, дрвја, сенки, рефлексии итн…

Доколку имате потреба од ваква услуга но немате време, нерви или пак ги немате потребните софтвери за работа, нашиот тим од искусни графички дизајнери може секогаш да ви излезе во пресрет.

Во оваа видео можете да ги видите чекорите за како да одстраните било што од фотографија на Фотошоп.

 

Share on facebook
Share
Share on twitter
Share
Share on linkedin
Share
Share on google
Share
Share on pinterest
Share
Share on vk
Share

БЕСПЛАТНО

Со секое нарачување на нова Веб Страница нудиме БЕСПЛАТЕН хостинг план и домен. Промоцијата трае до крајот на јануари 2021 година.