ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Графичките дизајнери имаат за задача точно да ги разберат потребите на клиентот и да ги искреираат на начин кој ќе биде привлечен, функционален и професионален. Изработуваме професионални логоа рекламни банери, визит картички, професионални логоа, секаков вид на дипломи, сертификати, пофалници, членски картички, пликоа, темплејти и мокапи за веб страници,  каталози и ценовници. 

Ретуширање на стари или пак нови фотографии, колоризирање и репарирање на стари (црно бели) и оштетени фотографии, ретуширање на модели и корегирање на модни детали, дизајнирање на памфлети, инфографија, професионално векторско CV и портфолио. Одстранување на бела позадина од слика. Обработка на секаков вид на слики, без разлика во кој формат се. Манипулација на фотографии од секаков карактер. Креирање графика по нарачка за веб страници, реклами, социјални мрежи итн.

ДИЗАЈНИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

Ние не печатиме, ние изработуваме дизајни за печатење. Изработуваме дизајни за визит карти, банери, каталози, менија, флаери, излози,  насловни корици и многу други работи. Контактирајте не за повеќе информации.

ИЗРАБОТКА НА ЛОГОА

Изработуваме секаков вид логоа за вашиот бизнис. Логоата кои ги изработуваме се целосно уникатни и се векторски дизајн. Контактирајте не за повеќе информации.

ДИЗАЈНИ ЗА НА ИНТЕРНЕТ

Потребни ви се дизајни за на интернет? Изработуваме банери, онлајн флаери, каталози, потписи и многу други работи. Контактирајте не за повеќе информации.

Kreirame sekakvi dizajni za na bilbordi - Art Design Studio, Креираме секакви дизајни за на билборди - Арт Дизајн Студио

Дизајни за билборди

Kreirame sekakvi tipovi na brosuri - Art Design Studio, Креираме секакви типови на брошури - Арт Дизајн Студио

Брошури

Kreirame sekakov tip na baneri - Art Design Studio, Креираме секаков тип на банери - Арт Дизајн Студио

Веб банери

Profesionalno i vektorsko rezime / CV - Art Design Studio, Професионално и векторско резиме / ЦВ - Арт Дизајн Студио

Векторски CV

Kreirame i prepravame bukvalno se vo vektorska grafika, Креираме и преправаме буквално се во векторска графика

Векторски дизајни

Kreirame najmoderni vizit karti, Креираме најмодерни визит карти

Визит карти

Kreirame templejti za vo Microsoft Word, Креираме темплејти за во Мајкрософт Ворд

Ворд темплејти

Kreirame dizajni za sekakvi tipovi na obleka, Креираме дизајни за секакви типови на облека

Дизајн за на облека

Napravete ultra moderen kalendar za pretstojnata godina, Направете ултра модерен календар за претстојната година

Календари

Kreirame dizajni za sekakov vid na pakuvanje, Креираме дизајни за секаков вид на пакување

Дизајни за пакувања

Kreirame dizajn za sekakov tip na znaci, Креираме дизајн за секаков тип на знаци

Знаци

Kreirame dizajni za na sekakov tip na kesi - Art Design Studio, Креираме дизајни за не секаков тип на кеси - Арт Дизајн Студио

Дизајни за кеси

Kreirame dizajni za sekakov tip na kancelariska oprema, Креираме дизајн за секаков тип на канцелариска опрема

Канцелариски дизајн

Kreirame sekakov tip na profesionalni katalozi - Art Design Studio, Креираме секаков тип на професионални каталози - Арт Дизајн Студио

Каталози

Kreirame dizajn za sekakov tip na knigi - korici i stranici, Креираме дизајн за секаков тип на книги - корици и страници

Дизајни за книги

Potreben vi e dizajn za vasata legitimacija?, Потребен ви е дизајн за вашата легитимација?

Легитимации

Dozvolete ni da smislime profesionalno logo za vasiot biznis, Дозволете ни да смислиме професионално лого за вашиот бизнис

Логоа

Kreirame dizajn za sekakov tip na maici, Креираме дизајн за секаков тип на маици

Дизајни за маици

Kreirame najmoderni i najluksuzni menija za vasiot restoran, Креираме најмодерни и најлуксузни менија за вашиот ресторан

Менија

Kreirame stikeri za sekakov tip na motorno vozilo, Креираме стикери за секаков вид на моторно возило

Налепници за возила

Kreirame dizajn za na opakovki na cedinja, Креираме дизајн за на опаковки на цедиња

Опаковки за цедиња

Imajte unikaten dizajn na pismata koi gi isprakjate, Имајте уникатен дизајн на писмата кои ги испраќате

Писма

Kreirame sekakov tip na pokani za sekakva prigoda, Креираме секаков тип на покани за секаква пригода

Покани

Imate idea za poster no nemate kako da ja realizirate? Имате идеа за постер но немате како да ја реализирате?

Постери

Vrsime priprema za print na sekakov dizajn, Вршиме припрема за принт на секаков дизајн

Припрема за принт

Dizajnirame sekakov tip na vesnici i spisanija, Дизајнираме секаков тип на весници и списанија

Реклами за во весници

Kreirame dizajn za sekakov vid na spisanija, Креираме дизајн за секаков вид на списанија

Списанија

Kreirame preliminaren mokap za tetovazi, Креираме прелиминарен мокап за тетоважи

Тетоважи

Kreirame ultra moderni flaeri za vasite potrebi, Креираме ултра модерни флаери за вашите потреби

Флаери

Kreirame sekakvi dizajni za na casi, Креираме секакви дизајни за на чаши

Дизајни за чаши

Sakate interesen, inovativen blog so super izgled? Сакате интересен, иновативен блог со супер изглед?

Блог дизајн

Kreirame sekakov tip na veb stranici, Креираме секаков ти на веб страници

Веб дизајн

Rabotime so sekakov tip na proekti vo oblasta na WordPress, Работиме со секаков тип на проекти во областа на Вордпресс

Вордпрес дизајн

Kreirame ikoni za sekakov vid na veb stranici, Креираме икони за секаков тип на веб страници

Веб икони

Kreirame dizajni za na twitter po naracka, Креираме дизајни за на Твитер по нарачка

Твитер материјали

Kreirame razni dizajni za na Facebook, Креираме разни дизајни за на Фејзбук

Фејзбук материјали

БЕСПЛАТНО

Со секое нарачување на нова Веб Страница нудиме БЕСПЛАТЕН хостинг план и домен.