Понуда со услуги

Каталог (МК)

Кликнете на облачето за да го спуштите Каталогот со сите услуги кои ги нудиме. За секоја услуга има огромен број на варијации, поради таа причина е невозможно да напишеме што се нудиме. Доколку имате одредено побарување кое го нема во каталогот или пак на нашата веб страница слободно можете да не контактирате па заедно да одлучиме на кој начин тоа ќе го изведеме.

Услуги со кои што располагаме

За подетални информации околу пакети, услуги и цени посетете го следниот линк. Некои од услугите кои ги нудиме:

 • Канал за продажба
 • Целосно брендирање на профили на социјалните мрежи
 • Спонзорирани содржини на фејсбук
 • Креативно визуелна содржина за на социјални медиуми
 • Одреден број на професионални фотографии од вашите продукти
 • Креирање на видео содржини
 • Одреден број на анкети/квизови за собирање лидови
 • Ретаргетирање базирано на имплементирање на фејсбук пиксел
 • SEO (оптимизација на пребарувачи по клучни зборови)
 • Одреден број на блог постови
 • Емаил маркетинг
 • Инсталирање додаток на сајтот за собирање емаил адреси
 • Целосен извештај за постигнатите резултати
 • Професионални веб страници за компанија (со прекрасна графика, галерија со производи
  што ги нуди компанијата и сите детални информации за истата.)
 • Веб страници со одредени функционалности што клиентот ќе ги посака.
 • Веб страници за споделување вести или било каков тип на содржина – Информативна веб страница.
 • Лични, блог или пак портфолио веб страници.
 • Веб страници за продажба со веб – продавница за било какви производи клиентот и да посака да може да продава.
 • Информативни форуми.
 • Веб страници за аукции.


Сите веб страници кои ги креираме имаат одличен SEO (оптимизација на интернет пребарувачи како што се “Google, Bing, Yahoo и Yandex. Веб страниците кои ги креираме ги правиме  да бидат оптимизирани, прочитани и индексирани од страна на најпознатите интернет пребарувачи, а со тоа и супер рангирани кога некој ќе се реши да пребара одредени клучни зборови, слики или пак содржина која ја содржи вашата веб страница. 

SEO Услуги : 

 • Сетирање на “Google Analytics” ( Платформа за аналитика и пратење на посетителите на вашата веб страница)
 • Имплементирање на “Facebook Pixel” (Вметнување на код кој собира информации од сите ваши посетители за да можете подоцна таргетирано да го рекламирате вашиот бизнис.)
 • Креирање на профил на “Google Search Console” и индексирање на вашата веб страница преку XML – Sitemaps.
 • Креирање на SEO стратегија.
 • Целиот текст на вашата веб страница го оптимизираме да биде одлично пласиран на веб пребарувачите.
 • Зајакнување на SEO вашата веб страница со помош на моќни беклинкови (Стриктно за оваа под точка се обезбедува посебен буџет)
 • Изработка на секаков вид на слики
 • Обработка на секаков вид на слики, без разлика во кој формат се.
 • Манипулација на фотографии од секаков карактер.
 • Креирање графика по нарачка за веб страници, реклами, социјални мрежи итн.
 • Ретуширање на стари или пак нови фотографии.
 • Колоризирање и репарирање на стари (црно бели) и оштетени фотографии
 • Креирање банери, рекламни постери, флаери.
 • Ретуширање на модели и корегирање на модни детали.
 • Креирање на бизнис брошури, каталози и ценовници.
 • Креирање на професионални логоа целосно по вкус на клиентите.
 • Креирање на визит – бизнис картички.
 • Изработка на секаков вид на дипломи, сертификати, пофалници или било каков тип на документи.
 • Креирање на членски картички
 • Креирање на картички за понуди
 • Креирање на роденденски картички
 • Креирање дизајн за цели книги
 • Дизајнирање на пликоа
 • Дизајнирање на темплејти и мокапи за веб страници
 • Креирање на дизајни за пакување на производи
 • Дизајнирање на списанија и брошури
 • Дизајнирање на памфлети
 • Одстранување на бела позадина од слика
 • Дизајнирање инфографија
 • Дизајнирање на професионални векторски CV

Важно! Изработуваме и многу други работи во оваа област кои не се набројани.

 • Креирање на кратки видео филмови.
 • Креирање на видео реклами.
 • Креирање на видео анимации.
 • Креирање на гифови.
 • Едитирање и корегирање на видео содржина.
 • Креирање на видеа наменети за социјални медиуми.
 • Креирање на анимирани логоа, фигури, слики.

Важно! Изработуваме и многу други работи во оваа област кои не се набројани.

Scroll Up