Дигитален маркетинг

Монетизирање на вашите услуги

Постојат милион начини да направите милион долари. Голем дел од овие начини вклучуваат дигитален маркетинг, па така, ако научите како да ја искористите моќта на вашата нова веб-страна и социјалните медиуми за да ја зголемите продажбата на вашиот бизнис, постојат различни пристапи кон таа профитабилна цел.

Меѓутоа, совладување на интернет-маркетингот ако сте почетник значи: учење преку 10,000 страни стручна литература, внимателно следење на голем број вебинари, многу неуспешни кампањи (со многу среќа и по некоја успешна),  трошење на буџетот на тестирања, непреспани ноќи, висење по форуми и уште еден цел куп мали проблеми кои ќе ве излудат и ќе ви го одземат драгоценото време… на кратко кажано, дигитален маркетинг не е само една едноставна реклама пуштена на Facebook или Google Adwords.

Ако не сте запознаени со следниве термини, заштедете си го времето, парите и енергијата и препуштете го дигиталниот маркетинг на професионалци

 • SEO
 • SMM
 • SEM
 • Facebook Pixel
 • Google Adword
 • Display Network
 • Plugin
 • Ad Extensions
 • Anchor Text
 • Алгоритам
 • Backlink
 • Bounce Rate
 • CTR
 • CPC
 • Conversion Rate
 • CPA
 • Lead
 • Prospect
 • CTA
 • Dofollow Link
 • Nofollow Link
 • Google Analytics
 • Keyword
 • Landing Page
 • Organic Search
 • Paid Search
 • PPC
 • Referral Link
 • Entry Page
 • Exit Page
 • Bounce Rate
 • Newsletter
 • XML Sitemaps

Одберете го најдобриот план за вас

Одберете го најдобриот план за

Основен

120
Месечно
 • Основен маркетинг план
 • Брендирање на 2 профили на социјални мрежи
 • Менаџирање на 2 профили на Фејзбук / Инстаграм (4 објави неделно)
 • Спонзорирани содржини на Фејзбук (20 евра месечно)
 • 10 графички елементи месечно
 • Основен SEO (оптимизација на пребарувачи)
 • 2 блог поста по 500 зборови
 • Е-меил маркетинг (1 Е-билтен месечно)
 • Собирање на мејлови преку вашата веб страница (имплементирање на код)
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Напреден

240
Месечно
 • Напреден маркетинг план
 • Брендирање на 3 профили на социјални мрежи
 • Менаџирање на 3 профили на Фејзбук / Инстаграм (5 објави неделно)
 • Спонзорирани содржини на Фејзбук (40 евра месечно)
 • 12 графички елементи месечно
 • 15 професионални фотографии од вашите продукти
 • Напреден SEO (оптимизација на пребарувачи)
 • 4 блог поста по 500 зборови
 • Е-меил маркетинг (1 Е-билтен месечно)
 • Собирање на мејлови преку вашата веб страница (имплементирање на код)
 • Двостран извештај
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Премиум

480
Месечно
 • Корпоративен маркетинг план и канал за продажба
 • Целосно брендирање на 4+ профили на социјални мрежи
 • Менаџирање на 4+ профили на Фејзбук / Инстаграм (секојдневни објави)
 • Спонзорирани содржини на Фејзбук (80 евра месечно)
 • 15 графички елементи месечно
 • Корпоративен SEO (оптимизација на пребарувачи со повеќе клучни зборови)
 • Одреден број на фотографии од вашите производи
 • Креирање на видео содржини
 • Одреден број на анкети / квизови за собирање лидови
 • Ретаргетирање базирано на имплементирање на Фејзбук пиксел
 • Одреден број на блог постови
 • Емаил маркетинг (2+ билтени неделно)
 • Инсталирање на додаток на сајтот за собирање Е-меил адреси)
 • Целосен извештај за постигнатите резултати

Премиум

Ако сте голема компанија со голем обрт и имате успешен бизнис, и сакате вашиот профит да го зголемите неколкукратно, овој пакет е најдобар за вас. Заедно ќе склопиме понуда која најдобро одговара на профилот на вашата компанија. Во фазата на подготовка ќе ги дефинираме целите, обемот на работа, и очекуваните резултати. Договорот за овој план се однесува на минимум 3 месеци.

Напреден план

Доколку сте компанија од средна класа и вашите услуги се неверојатни но сепак верувате дека продажбата може и треба да се зголеми тогаш сте на вистинско место. Во напредниот дигитален маркетинг план создаваме приказна за вашиот бизнис. Приказна што ќе привлече повеќе кликови, лидови и секако конверзии. Овој план е наменет за бизнисите кои сакаат да ја зголемат продажбата и да создадат одржлив и успешен бизнис.

Основен план

Доколку сте мала или пак средна компанија и сакате да ја зголемите својата продажба тогаш сте на вистинско место. Или можеби сте старт-ап кој штотуку започнал на пазарот? Овој план е најсоодветен за мали и средни претпријатија, но и за индивидуи и старт-апи. На почетокот изработуваме основен маркетинг план според кој подоцна работиме на подобрување на вашето онлајн присуство и зголемување на продажбата.
Scroll Up