ЗА НАС

Кои сме и што работиме?

АРТ ДИЗАЈН потекнува од ИТАС ДООЕЛ и фигурира на пазарот од 2012 година. Ние сме графичко студио со адреса на ул. Илинденска бр.13, Карпош 4, Република Македонија. Најважната работа во нашето делување е задоволството на нашите клиенти и нивниот успех на пазарот. 

Опфаќаме се што е поврзано со креација. Ние сме компанија која изработува се во областа на Графички дизајн, Веб дизајн, Дигитален маркетинг, SEO оптимизација и мултимедија. Наша примарна цел е да ја искачиме вашата компанија на ниво каде што би станале водечки конкурент во вашата област. Супер брза, елегантна веб страница, со прекрасна графика, оптимизирана на сите уреди, SEO подготвена, е тоа што ќе ве издигне и ќе направи да се разликувате од останатите. 

Veb dizajn, Веб дизајн

ВЕБ ДИЗАЈН

Веб страница за вашиот бизнис е најдобрата инвестиција која можете да ја направите. Нарачајте веб страница која ќе биде мотор за вашиот бизнис и која рапидно ќе ја зголеми продажбата на вашите услуги или продукти. Изработуваме секаков тип на веб страници.

Graficki dizajn, Графички дизајн

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Изработуваме рекламни банери, дизајни за списанија, брошури, книги, визит картички, професионални логоа, секаков вид на дипломи, сертификати, пофалници, членски картички, пликоа, темплејти и мокапи за веб страници, каталози и ценовници… 

Digitalen marketing, Дигитален маркетинг

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Доколку управувате со бизнис, но не сте задоволни од тоа колку луѓе ја посетуваат на дневно/месечно ниво, тогаш оваа услуга е наменета токму за вас. Дозволете да ви помогнеме за значително да го зголемите месечниот профит.

Се што изработуваме

Kreirame sekakvi dizajni za na bilbordi - Art Design Studio, Креираме секакви дизајни за на билборди - Арт Дизајн Студио

Дизајни за билборди

Kreirame sekakvi tipovi na brosuri - Art Design Studio, Креираме секакви типови на брошури - Арт Дизајн Студио

Брошури

Kreirame sekakov tip na baneri - Art Design Studio, Креираме секаков тип на банери - Арт Дизајн Студио

Веб банери

Profesionalno i vektorsko rezime / CV - Art Design Studio, Професионално и векторско резиме / ЦВ - Арт Дизајн Студио

Векторски CV

Kreirame i prepravame bukvalno se vo vektorska grafika, Креираме и преправаме буквално се во векторска графика

Векторски дизајни

Kreirame najmoderni vizit karti, Креираме најмодерни визит карти

Визит карти

Kreirame templejti za vo Microsoft Word, Креираме темплејти за во Мајкрософт Ворд

Ворд темплејти

Kreirame dizajni za sekakvi tipovi na obleka, Креираме дизајни за секакви типови на облека

Дизајн за на облека

Napravete ultra moderen kalendar za pretstojnata godina, Направете ултра модерен календар за претстојната година

Календари

Kreirame dizajni za sekakov vid na pakuvanje, Креираме дизајни за секаков вид на пакување

Дизајни за пакувања

Kreirame dizajn za sekakov tip na znaci, Креираме дизајн за секаков тип на знаци

Знаци

Kreirame dizajni za na sekakov tip na kesi - Art Design Studio, Креираме дизајни за не секаков тип на кеси - Арт Дизајн Студио

Дизајни за кеси

Kreirame dizajni za sekakov tip na kancelariska oprema, Креираме дизајн за секаков тип на канцелариска опрема

Канцелариски дизајн

Kreirame sekakov tip na profesionalni katalozi - Art Design Studio, Креираме секаков тип на професионални каталози - Арт Дизајн Студио

Каталози

Kreirame dizajn za sekakov tip na knigi - korici i stranici, Креираме дизајн за секаков тип на книги - корици и страници

Дизајни за книги

Potreben vi e dizajn za vasata legitimacija?, Потребен ви е дизајн за вашата легитимација?

Легитимации

Dozvolete ni da smislime profesionalno logo za vasiot biznis, Дозволете ни да смислиме професионално лого за вашиот бизнис

Логоа

Kreirame dizajn za sekakov tip na maici, Креираме дизајн за секаков тип на маици

Дизајни за маици

Kreirame najmoderni i najluksuzni menija za vasiot restoran, Креираме најмодерни и најлуксузни менија за вашиот ресторан

Менија

Kreirame stikeri za sekakov tip na motorno vozilo, Креираме стикери за секаков вид на моторно возило

Налепници за возила

Kreirame dizajn za na opakovki na cedinja, Креираме дизајн за на опаковки на цедиња

Опаковки за цедиња

Imajte unikaten dizajn na pismata koi gi isprakjate, Имајте уникатен дизајн на писмата кои ги испраќате

Писма

Kreirame sekakov tip na pokani za sekakva prigoda, Креираме секаков тип на покани за секаква пригода

Покани

Imate idea za poster no nemate kako da ja realizirate? Имате идеа за постер но немате како да ја реализирате?

Постери

Vrsime priprema za print na sekakov dizajn, Вршиме припрема за принт на секаков дизајн

Подготовка за печатење

Dizajnirame sekakov tip na vesnici i spisanija, Дизајнираме секаков тип на весници и списанија

Реклами за во весници

Kreirame dizajn za sekakov vid na spisanija, Креираме дизајн за секаков вид на списанија

Списанија

Kreirame preliminaren mokap za tetovazi, Креираме прелиминарен мокап за тетоважи

Тетоважи

Kreirame ultra moderni flaeri za vasite potrebi, Креираме ултра модерни флаери за вашите потреби

Флаери

Kreirame sekakvi dizajni za na casi, Креираме секакви дизајни за на чаши

Дизајни за чаши

Sakate interesen, inovativen blog so super izgled? Сакате интересен, иновативен блог со супер изглед?

Блог дизајн

Kreirame sekakov tip na veb stranici, Креираме секаков ти на веб страници

Веб дизајн

Rabotime so sekakov tip na proekti vo oblasta na WordPress, Работиме со секаков тип на проекти во областа на Вордпресс

Вордпрес дизајн

Kreirame ikoni za sekakov vid na veb stranici, Креираме икони за секаков тип на веб страници

Веб икони

Kreirame dizajni za na twitter po naracka, Креираме дизајни за на Твитер по нарачка

Твитер материјали

Kreirame razni dizajni za na Facebook, Креираме разни дизајни за на Фејзбук

Фејзбук материјали

Сите услуги на едно место

 • Графички дизајн
 • Веб дизајн
 • SEO Стратегија
 • Дигитален маркетинг
 • Мултимедија
 • Изработка на секаков вид на слики
 • Обработка на секаков вид на слики, без разлика во кој формат се.
 • Манипулација на фотографии од секаков карактер.
 • Креирање графика по нарачка за веб страници, реклами, социјални мрежи итн.
 • Ретуширање на стари или пак нови фотографии.
 • Колоризирање и репарирање на стари (црно бели) и оштетени фотографии
 • Креирање банери, рекламни постери, флаери.
 • Ретуширање на модели и корегирање на модни детали.
 • Креирање на бизнис брошури, каталози и ценовници.
 • Креирање на професионални логоа целосно по вкус на клиентите.
 • Креирање на визит – бизнис картички.
 • Изработка на секаков вид на дипломи, сертификати, пофалници или било каков тип на документи.
 • Креирање на членски картички
 • Креирање на картички за понуди
 • Креирање на роденденски картички
 • Креирање дизајн за цели книги
 • Дизајнирање на пликоа
 • Дизајнирање на темплејти и мокапи за веб страници
 • Креирање на дизајни за пакување на производи
 • Дизајнирање на списанија и брошури
 • Дизајнирање на памфлети
 • Одстранување на бела позадина од слика
 • Дизајнирање инфографија
 • Дизајнирање на професионални векторски CV

Важно! Изработуваме и многу други работи во оваа област кои не се набројани.

 • Професионални веб страници за вашиот бизнис (со прекрасна графика, одлична брзина, супер SEO оптимизација, респонсивност на сите уреди и секаква функционалност која ви е потребна)
 • Веб продавница – Веб страна за продажба на било каков вид на приозводи
 • Информативни блогови за споделување на било каков тип на вести
 • Лични, блог или пак портфолио веб страници
 • Веб страници за училишта
 • Информативни форуми.
 • Веб страници за аукции.

Сите веб страници кои ги креираме имаат одличен SEO (оптимизација на интернет пребарувачи како што се “Google, Bing, Yahoo и Yandex. Веб страниците кои ги креираме ги правиме  да бидат оптимизирани, прочитани и индексирани од страна на најпознатите интернет пребарувачи, а со тоа и супер рангирани кога некој ќе се реши да пребара одредени клучни зборови, слики или пак содржина која ја содржи вашата веб страница. 

 • Средување, подготвување и оптимизирање на сетинзите на вашата Веб страница за на Google.
 • Длабинско оптимизирање на сите постови, страници, урл линкови, слики, описи и мета тагови
 • Проверка на оштетени линкови
 • Креирање на XML Sitemap за послесно индексирање на вашата Веб страница.
 • Сетирање на акаунт на “Google Search Console”, целосно поврзување на веб страницата и насочување на “Web Crawlers”
 • Поврзување на “Google Search Console” со “Google Analytics” и целосно сетирање на ”Google Analytics”
 • Подобрување на брзината на Веб страницата.
 • Целосно сетирање и поврзување на “Structured in Schema” за подобро дефиниран опис на Веб страницата на резултатите од пребарувањето.
 • Истражување на клучни зборови и оптимизирање на веб страницата според најдобрите резултати.
 • Беклинк стратегија.

За подетални информации околу пакети, услуги и цени посетете го следниот линк. Некои од услугите кои ги нудиме:

 • Канал за продажба
 • Целосно брендирање на профили на социјалните мрежи
 • Спонзорирани содржини на фејсбук
 • Креативно визуелна содржина за на социјални медиуми
 • Креирање на видео содржини
 • Одреден број на анкети/квизови за собирање лидови
 • Ретаргетирање базирано на имплементирање на фејсбук пиксел
 • SEO (оптимизација на пребарувачи по клучни зборови)
 • Одреден број на блог постови
 • Емаил маркетинг
 • Инсталирање додаток на сајтот за собирање емаил адреси
 • Целосен извештај за постигнатите резултати
 • Креирање на кратки видео филмови.
 • Креирање на видео реклами.
 • Креирање на видео анимации.
 • Креирање на гифови.
 • Едитирање и корегирање на видео содржина.
 • Креирање на видеа наменети за социјални медиуми.
 • Креирање на анимирани логоа, фигури, слики.

БЕСПЛАТНО

Со секое нарачување на нова Веб Страница нудиме БЕСПЛАТЕН хостинг план и домен. Промоцијата трае до крајот септември 2020 година.