Dizajniranje na kancelariski materijali, Дизајнирање на канцелариски материјали

Дизајни за Канцелариски материјали – Брендирање

Во денешниот бизнис свет, дизајнот и брендирањето на канцелариските материјали е навистина важен сегмент и одличен детал кој не треба да се занемарува. Во денешницата заразлика од минатото, скоро и не се користат иновативни дизајни на пликоа, покани, пенкала, моливи,

Прочитајте повеќе
Se sto izrabotuvame - Graficki dizajn, Се што изработуваме - Графички дизајн

Графички дизајн – Се што изработуваме

Нудиме чисти, јасни и уникатни дизајни за печатење или за дигитална употреба за вашиот бизнис. Без разлика дали сте заинтересирани за изработка на професионално лого, маркетинг брошури, каталози, визит картички, дизајн на цели книги, ние ккако професионални и квалификувани Графички Дизајнери сме тука да ја искреираме вашата визија.

Прочитајте повеќе
Izrabotuvame 7 tipovi na logoa, Изработуваме 7 типови на логоа

Израбоуваме 7 видови на логоа

Логоата се дел од секојдневниот живот. Ги гледате на вашиот фрижидер кога треба да направите појадок, на вашиот автомобил кога возите накај работа, на вашиот компјутер кога ќе седнете на вашата работна маса… Кога е нешто толку широко употребувано и

Прочитајте повеќе
Sto e Graficki dizajn? Што е Графички Дизајн?

Што е графички дизајн?

Што значи графички дизајн? Повеќето од луѓето мислат дека знаат што преставува графичкиот дизајн. Билборди, логоа, списанија, видео игри, векторска графика итн… Но што преставува навистина? Тоа е професија, да, но ако копате малку подлабоко тогаш ќе сватите дека е

Прочитајте повеќе

Графички дизајн – 15 најдобри алатки

Еволуцијата на технологијата го допре речиси секој аспект од животот на луѓето. Тоа го смени начинот на кој работиме на буквално секоја задача што ја имаме. И Графичкиот дизајн не е исклучок. Делата на уметниците кои се направени со перо,

Прочитајте повеќе
Naracajte moderni menija za vasiot lokal, Нарачајте модерни менија за вашиот локал

Модерно МЕНИ за вашиот локал

Уникатен и модерен дизајн на менијата со исхрана и со пијалоци се одличен начин да го задржите вниманието на вашите клиенти. Ресторани, пабови и други слични типови на локали се одлично место за луѓето да го поминуваат своето време со

Прочитајте повеќе
Istorijat i sozdavanje na logoto na McDonald's, Историјат и создавање на логото на Мекдоналдс

McDonald’s лого – Како е создадено

Логото на Мекдоналдс помина низ многу промени во текот на својата историја. Логото беше само едноставна скица на готвач во црно бела варијанта во 1940 година. Сега е трансформирано во едно од најпрепознатливите логоа во светот. Мекдоналдс е врвен глобален

Прочитајте повеќе
Top 17 dizajni za pakuvanje na hrana, Топ 17 дизајни за пакување на храна

Топ 17 дизајни за пакување на храна

Без оглед на тоа во која индустрија сте, Дизајнот е насекаде каде што ќе погледнете, вклучувајќи го и пакувањето на храната. Многу е важно дизајнот на пакувањето да биде привлечен и веднаш воочлив, бидејќи така се креира бренд, име, слика

Прочитајте повеќе
Scroll to Top