Продавајте преку

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

Продавајте ги вашите производи и услуги на интернет полесно од кога и да било, нарачајте изработка на интернет продавница денес и започнете да работите 5x пати повеќе профитабилно од претходно

Изработуваме веб продавници - Izrabotuvame veb prodavnici
Респонзивна веб продавница - Responzivna veb prodavnica

Најдоброто за вашиот бизнис

Веб продавница неколкукратно ќе го зголеми профитот и продажбата на вашата компанија. Предноста на ваквиот тип на продажба е тоа што работи 24 часа на ден, 7 дена во неделата, без дополнителни трошоци како за физичка продавница.

Интернет продавниците кои ги креираме се со модерен дизајн кој е респонзивен и е подготвен да генерира профит на вашата компанија. Не работиме со готови теми и темплејти, што значи секој елемент на страницата е засебен и може да се менува, корегира и модификува по ваша желба и замисла.

Бенефити од поседување на интернет продавница

Веб продавницата е вашиот најдобар продавач кој работи неуморно, 24/7

Вашите производи се на дофат на сите потенцијални потрошувачи ширум светот

Продажба на многу едноставен начин на вашите производи

Едноставен начин за додавање на производи и менаџирање на истите

Нарачајте веб продавница, Naracajte veb prodavnica

Наплаќајте преку вашата веб страница

Нудиме интеграција на повеќе начини за плаќање на вашата веб страница. Може да се наплаќа со кредитни и дебитни картички, плаќање на рака, преку фактура, Paypal и Stripe. Можете да им ја овозможите секоја од овие опции на вашите потрошувачи.

Paypal, stripe, visa, casys веб продавница - Naplata na veb prodavnica

Управувајте со интернет продавницата од било каде

Со вашата интернет продавница ќе можете да управувате од било каде. Со мобилната апликација која е достапна за Android и IOS ќе можете да ги менаџирате сите вашите производи и нарачки.

Најдоброто за вашиот бизнис

Нарачајте веб продавница која ќе го промени во целост вашиот бизнис. Интернет просторот е во моментов најмоќниот медиум, а вие со современа веб продавница можете да станете водечки конкурент. Нарачајте супер брза, современа и респонзивна интернет продавница и гледајте како вашиот бизнис напредува.

Scroll to Top