Графички дизајн – Се што изработуваме

Se sto izrabotuvame - Graficki dizajn, Се што изработуваме - Графички дизајн

Нудиме чисти, јасни и уникатни дизајни за печатење или за дигитална употреба за вашиот бизнис. Без разлика дали сте заинтересирани за изработка на професионално лого, маркетинг брошури, каталози, визит картички, дизајн на цели книги, ние ккако професионални и квалификувани Графички Дизајнери сме тука да ја искреираме вашата визија.

Погледнете ја листата и детално разгледајте што се нудиме:

Што се изработуваме?

 • Логоа
 • Дизајн на пакување
 • Брошури
 • Каталози
 • Постери
 • Флаери
 • Банери
 • Ценовници
 • Визит карти
 • Дипломи, сертификати и пофалници
 • Дизајнирање на книги
 • Пликоа
 • Мокапи
 • Репарираме оштетени слики
 • Манипулација со слики од секаков карактер
 • Ретуширање на модели и модни детали

Детален опис за некои од набројаните услуги:


Лого дизајн

Најпрепознатливиот  дел од вашиот бизнис е вашето лого. Логото кое ќе го преставува вашиот бизнис треба да биде уникатно, и треба да изгледа соодветно за вашиот бренд. Во прашање се повеќе фактори. Боите, фонтовите, темата, графичките елементи… Сите тие сегменти треба да бидат совршено усогласени за вашето лого да изгледа прекрасно и професионално.

Не грижете се, нашиот тим е способен одлично да ги разбере вашите барања и да искреира лого кое ќе го оживее вашиот бренд. Погледнете повеќе: Лого дизајн

Дизајн на пакување

Дизајнот на вашиот производ е од енормна важност и навистина треба да ви биде важно дали изгледа луксузно и естетски привлечно или пак изгледа секојдневно и сиромашно. Сепак сите ние мораме да признаеме дека првичните одлуки ги носиме врз основа на надворешниот изглед на некој производ. Доколку производот изгледа модерно, тренди и луксузно, тогаш верувајте дека купувачите нема да можат да му одолеат. Контактирајте не и закажете дизајн за вашето пакување.

Дизајнирање на Флаери

Одсекогаш флаерите биле употребувани за промоција на одредени услуги или продукти. Всушност преставуваат еден вид на информативна алатка која може значително да ја зголеми продажбата на вашата компанија. За успешно да ја зголеми продажбата на вашата компанија, флаерите мораат да бидат модерни, и внимателно и суптилно да ги убеди потрошувачите за квалитетот на вашите продукти или услуги. Нарачајте флаери во Арт Дизајн Студио преку ќе го подобриме вашиот бренд и профитот на вашиот бизнис.

Дизајн на Е- Брошура

Електронските брошури се исти како и обичните брошури (хард-копи), единствената разлика е тоа што не се држат во рака, тие се електронски и може да се пристапи до нив преку компјутер или мобилен телефон. Тие најчесто се во ПДФ формат. Обичните брошури се составени од текст и слики и предноста им е тоа што потрошувачите можат кога и да посакаат да ги земат во рака и да прочитаат за вашата компанија и нејзините услуги. Е-брошурите содржат текст, слики но дополнително може да содржат аудио и видео записи, плус можете да ги испратите кај вашите клиенти во некоја друга земја или град, во секое време, поради тоа што се во дигитален формат.

Доколку барате иновативен начин за продажба на вашите услуги или производи, ова е одлична идеја за вас. Всушност ние можеме да ви помогнеме тука најдобро. Нарачајте електронска брошура и изненадете се од дизајнот кој ќе го искреираме за вас.

Дизајн на каталог

Кога имате огромна палета со производи за рекламирање и продажба, потребна ви е ефективна маркетинг алатка. На вас всушност ви е потребен каталог кој ќе биде преставник на вашиот бренд за вашата постоечка или потенцијална публика. Каталогот потребно е да изгледа атрактивно, модерно и луксузно за да остави одличен впечаток кај вашите потрошувачи. Ние ќе се погрижиме за овој дел. Нарачајте каталог кој нема да ги остави вашите потрошувачи рамнодушни.

Дизајн на постер 

Постерите се одличен начин за визуелно да ја пренесете вашата порака. Постерите од секогаш биле во тренд кога станува збор за офлајн маркетингот. Ова е одличен начин да ги запознаете потрошувачите со вашиот бренд и да ги натерате да ги разгледаат вашите услуги и продукти. Нашите графички дизајнери се способни да искреираат плакати и постери кои ќе го одвлечат вниманието на вашите потенцијални клиенти без разлика дали се работи за ширење на вашата порака, промоција на производи и услуги или пак за најавување на некој настан. Контактирајте не и закажете тука. Плакати и постери.

Дизајн на банер

Банерот може да биде во дигитална форма или пак можете да го испечатите, во зависност од вашите потреби. Дигиталните банери во принцип се употребуваат за рекламирање на вашиот бизнис на некоја веб страница, а печатените банери се употребуваат со иста цел но можете да ги поставите на сталак, да ги закачите на зид итн..Арт Дизајн Студио креира секаков вид на банери, без разлика дали се дигитални или печатени. Кликнете тука и нарачајте: Изработка на банери.

Дизајн на визит карти

Визит картите се употребувале од далечното минато па се до денес. Доколку вашите клиенти се задоволни од вашите услуги, тие сигурно ќе сакаат да земат визит картичка од вашата компанија. Не можеме да ви опишеме колку е битно дизајнот на визит картичката да ги остави вашите клиенти импресионирани. Дозволете ни да го направиме токму тоа. Дозволете ни да ви создадеме безвременски дизајн кој ќе остави неверојатен впечаток кај вашите клиенти.

Дизајнирање на книги

Кога сакате вашиот текст во дигитална форма да го преточите во книга, тогаш дефинитивно ќе ви биде потребна помош од професионални графички дизајнери. Потребно е да се обрне внимание на неколку сегменти. Изгледот на корицата на книгата е премногу битен. Корицата го создава првиот впечаток кај потенцијалните купувачи. Но не е само тоа. Типографијата и распореденоста на елементите низ целата книга исто така се многу битни детали и потребно е да изгледаат одлично, за читателот да нема никакви пречки додека ја чита вашата книга. Контактирајте не и дозволете ни да ја искреираме вашата книга од соништата.

Манипулација на слики

Манипулација на слики подразбира едитирање, корегирање па дури и целосно менување на одредена слика. Додавање на различна позадина, одстранување на личности, додавање на личности, одстранување на било каков предмет од слика, менување на глави на слика, додавање на коса, брада итн. Буквално се што можете да замислите, ние се способни да го искреираме за вас. Контактирајте не.

Репарирање на оштетени фотографии

Репарирањето на фотографии е процес каде што некоја оштетена фотографија треба да ја донесеме во состојба како никогаш да не била оштетена. Обично ваквите поправки се прават на стари фотографии кои се скенираат за да ги добиеме во дигитален формат, се поправаат/репарираат и потоа пак се печатат на фото хартија. Со овој процес, фотографијата ќе биде во состојба како никогаш да не била оштетена.


Најдоброто за вашиот бизнис

Можеме да го подобриме вашиот бренд на безброј начини. Контактирајте не за да одлучиме што се од горе наведената листа е потребно за го оживееме вашиот бренд. Арт Дизајн Студио е секогаш тука за вас.

Scroll to Top