DASA

Даса е компанија која снабдува големи конфекции со опрема за шиење. Остварена успешна заедничка соработка во областа на веб дизајнот.

High Performance Logistics

High Performance Logistics е Американска компанија која се занимава со транспорт и поседува огромна флота на камиони. Компанијата се наоѓа во Чикаго. Остварена успешна заедничка соработка во областа на веб дизајнот и мултимедија.

Silacal

Silacal Logistics е транспортна компанија која се наоѓа во Чикаго. Остварена прекрасна заедничка соработка во областа на веб дизајнот и графичкиот дизајн.

AquaFil

AquaFil е Германска компанија која се занимава со прочистување на водата за пиење. Оваа компанија нуди професионални филтри кои се имплементираат на самите чешми и ја прават водата чиста и безбедна за пиење. Остварена успешна заедничка соработка во областа на веб дизајнот и графичкиот дизајн

OTR Express Inc

OTR Express е транспортна компанија која се занимава со транспорт на секаков вид на товар на територијата на Америка. Остварена успешна заедничка соработка во областа на веб дизајнот.

GRAFITI

Графити е Македонска компанија која изработува прекрасни обувки дизајнирани по светски стандарди. Остварена успешна заедничка соработка во областа на веб дизајнот.

Lucky World

Lucky World е Американска компанија која нуди услуги во областа на транспортот на ниво на цела Америка. Остварена успешна заедничка соработка во областа на веб дизајнот и графичкиот дизајн.

Dauti Transhped

ДАУТИ-ТРАНСПОРТШПЕД АД Скопје нуди широк спектар на услуги од областа на товарен патен транспорт и царинско застапување. Остварена успешна заедничка соработка во областа на веб дизајнот.

Frauenarzt - Гинеколошка ординација

Frauenarzt е врвна гинеколошка ординација со локација во Германија. Остварена прекрасна заедничка соработка во областа на веб дизајнот и графичкиот дизајн.

Dab Carrier

Даб кериер е Америчка транспортна компанија која постои на пазарот веќе 15 години. Тимот на Арт дизајн искреира веб страница која го одсликува нивниот имиџ и ги исполни нивните очекувања во целост.

AY Trucking

AY Trucking е транспортна компанија лоцирана во Америка, Ајова. Остварена успешна заедничка соработка во областа на веб дизајнот со уште неколку дополнителни проекти во истата област.

Auto Milano

Ауто Милано е изложбен плац за коли кои брои преку 100 возила.  Остварена заедничка соработка во област на веб дизајнот.

Media Festival Skopje

Медиумскиот фестивал Скопје е настан во организација на ПИНА – Платформата за истражувачко новинарство и анализи, кој годинава се организира во партнерство со Канцеларијата на Фридрих Еберт Скопје како и Холандската амбасада Скопје, заедно со поддржувачите УНХЦР Скопје и меѓународната организација Цивил Рајтс Дефендерс. Остварена прекрасна заедничка соработка во областа на веб дизајнот.

Carrie

Carrie е систем кој се вградува во домови за нега на постари лица. Помага да обезбедите подобра лична и неинвазивна домашна нега. Одлична заедничка соработка во областа на веб дизајн, графички дизајн и професионална фотографија.

Isole

Основната цел на Isole е да обезбеди сигурност и безбеднот во домот, одлична звучна и термичка изолација и подобар визуелен изглед на просторот. Остварена супер соработка во областа на веб дизајнот.

JJ Logistic Solutions

JJ е компанија во транспортната индустрија која креира иновативни решенија за транспортните компании. Имаме одлична заедничка соработка во областа на веб дизајнот.

IBMHS

IBMHS е онлајн универзитет кој што нуди неколку видови на услуги кои се продаваат на самата веб страница, карти за семинари, заштитени онлајн курсеви кои можете да ги гледате на самата веб страница и повеќе годишни курсеви. IBMHS е навистина сложена веб страница каде што се имплементирани огромен број на заштити. Успешно остварена заедничка соработка во полето на веб дизајн.

Кошули.мк

Онлајн продажба на квалитетни, елегантни и модерни кошули изработени од италијански материјали. Супер остварена соработка во полето на веб дизајн

Project Fit

Project Fit е ултрамодерен фитнес центар со најдобри погодности и опрема за тренинг. Супер заедничка соработка во областа на веб дизајн.

Drive for Us

Drive 4 Us e Американска транспортна компанија која е специјализирана за испорака на секаков вид на транспорт од точка А до точка Б. Имаме супер заедничка соработка во областа на веб дизајн и мултимедија.

Fightonomy

Fightonomy е интертнет продавница која испорачува во сите земји во светот каде што можете да порачате било каков кул печатен дизајн – маици, рамки, и многу други работи. Успешна заедничка соработка во областа на веб дизајнот.

Age Sports

Age sports е Македонска ракометна агенција која е специјализирана за менаџирање на фудбалски натпревари, екипи, координирање и планирање на спортски настани. Имаме постојана активна соработка во областа на веб дизајн и графички дизајн.

Eclectic Logistics

Eclectic Logistics е транспортна компанија во областа на Чикаго која пренесува секаков вид на товар. Имаме активна заедничка соработка во областа на веб дизајн и графички дизајн.

Gala Kujna

Магична ГАЛА Кујна ви носи широк спектар на рецепти со едноставни методи за готвење, користејќи секојдневни состојки достапни во вашите кујни. Изработена е веб страница каде што можете да ги видите рецептите и видеата кои се снимаат за потребите на оваа веб страна.

Arise Group

Arise Group LLC е лизинг компанија која може да ви обезбеди еден или буквално флота на камиони под лизинг. Компанијата е многу успешна на територијата на Калифорнија, Америка. Остварена е прекрасна заедничка соработка во полето на веб дизајн.

BlueCard Transfer

BlueCard Transfer претставува светска платформа за ракометни играчи и ракометни тренери. Сите кои имаат желба, икреираат своја корисничка сметка каде што ги внесуваат сите потребни податоци за себе и можат да се понудат на пазарот. 

Darsky

Дарски е Македонски бренд кој е специјализиран за производство и продажба на луксузни парчиња облека кои се дел од светската мода. Изработена е екстра веб страница по примерот на многу луксузни светски брендови.

DelSol

ДелСол е Американска компанија која е специјализирана за транспорт на секаков вид на карго. Супер лесна и брза заедничка соработка во полето на веб дизајн и графички дизајн. 

Traslochi Roma Luca

Traslochi Roma Luca е компанија во Италија со огромно искуство со секаков типови на селење на куќи, станови, канцеларии, продавници, вили, магацини и хотели.

Nov Dom

Агенцијата за недвижности Нов Дом е професионална и специјализирана компанија во областа на посредување при продажба и купување на недвижен имот во Охридскиот регион. Квалитетна заедничка соработка која резултираше со брза и ефективна изработка на веб страница

Dabeski

Резиденција Дабески’’ е центар со холистички пристап за живеење и грижа на возрасни лица, чија основна дејност е сместување на возрасни лица, нудејќи им сеопфатна нега и соодветни услови за живот

Diesel Pro Group

Diesel Pro Group е сервис за секаков тип на камиони во Америка. Се занимаваат со поправање на сите видови на возила кои спаѓаат во тешка категорија. Со оваа компанија имаме одлична активна соработка.

Bettoff

Бетоф е Македонски бренд кој се бави со изработка на луксузни парчиња облека кои ги извезуваат секаде низ светот. На веб страницата е овозможено онлајн плаќање со потрошувачка кошничка.. Одлична и професионална заедничка соработка во полето на веб дизајнот.

Hidrokonsult

Хидро Консулт е професионално специјализирана фирма за истражување, проектирање, консалтинг и инженеринг на хидронергетски, водостопански и инфраструктурни објекти и системи. Прекрасна заедничка соработка во областа на Веб дизајн, графички дизајн и мултимедија. Заедничката соработка трае континуирано. 

Monika Dimova

Моника Димова е веб страница која е специјализирана за продажба на рачно дизајнирани парчиња облека од светски калибар. На веб страницата се поставени производи и е овозможено онлајн плаќање со потрошувачка кошничка.

Begova

Одлична соработка во полето на Веб дизајн. Изработка на веб страница целосно според вкусот и замислата  на тимот на адвокатската канцеларија Бегова. 

Rubikon

Рубикон.мк е забавен сајт кој секогаш примарна цел му се мистични, забавни и необични вести. Прекрасно е да се соработува со вакви професионалци. Рубикон.мк веб страницата е изработена целосно по вкусот на нашите клиенти

E4E@mk

Е4Е е невладина организација која главната цел им е да придонесат кон подостоинствено вработување на младите (15 – 29 години), вклучително и на ранливите групи, на социјално-инклузивен и одржлив начин. Долг период имаме заедничка стабилна соработка во областа на Веб дизајнот.

E4E@MK - Veb stranica, E4E@MK - Веб страница
ITAS - Veb stranica, ИТАС Веб страница

Itas

Итас vеќе 25 години го снабдуваат пазарот со секаков вид на канцелариски материјали по неверојатни цени и докажан квалитет. Навистина е лесно да се соработува со ваква компанија бидејќи се одлучни, професионални и што е најважно максимално позитивни во заедничката соработка.

Footballeering

Одлична веб страница искреирана од наша страна. Веб страница каде што може да најдете секаков вид на фудбал стратегии, корисни клипови, информации и стратегии за играчи, тренери, фудбал ентузијасти итн…

Diartbar

Со Диартбар имаме заедничка соработка во областа на веб дизајнот и дигиталниот маркетинг. Дечките кои стојат позади оваа веб страница се неверојатни уметници кои се овластени илустратори и креатори на анимации, портрети и многу други работи.

Ada Falke

АДА ФАЛКЕ е фирма која обезбедува услуга изнајмување на преносни тоалети и одржување хигиена на истите со специјални возила, достава при нарачка и подигање при одјава. Имаме прекрасна соработка во областа на веб дизајн, графички дизајн и дигитален маркетинг.

Spanski Vina

Вортекс трејд е сопственик на веб страницата Шпански вина која е искреирана од наша страна. Шпански вина нуди широк асортиман на вински производи кои се по потекло од шпанија. Се работи за семеен бизнис кој е добро структуриран и професионален.

Physio-Ergo

Компанија со потекло од Канада која е водечка во областа на физиотерапија и персонализирани вежби со индивидуалци. Прекрасна компанија, прекрасни луѓе со кои што Арт Дизајн има долгогодишна соработка во областа на веб дизајн, графички дизајн и дигитален маркетинг.

Veb stranica za PHYSIO ERGO, Веб страница за PHYSIO ERGO

BlockChain

Blockchain е Американска компанија која се занимава со транспорт на секаков вид на товар. Веќе подолго време имаме прекрасна заедничка соработка во областа на веб дизајн и мултимедија.

IDS Express

IDS Express е Америчка транспортна компанија која има сопствена флота на камиони и преносуваат стока и добра низ територија на Америка. Имавме одлична заедничка соработка во областа на веб дизајн и графички дизајн. 

Scroll to Top