Нарачајте професионално

Векторско лого

Која е првата работа која клиентите ја забележуваат кај вашиот бизнис во оваа ера каде што естетиката е еден од поважните сегменти кај секој бизнис? Се разбира, вашето лого и вашиот графички идентитет. Изгледот на вашето лого кажува многу за вашиот бизнис. Вие како наш клиент ќе добиете рачно искреирано лого, кое ќе биде специјализирано за вас и искреирано токму според вашиот опис и замисла.

Лого специјализирано за вашиот бизнис

За да имате векторско лого кое ќе зрачи со професионалност, авторитет и модерност треба навистина малку. Логоата кои ги изработуваме се целосно уникатни и се векторски дизајн.

Доколку дизајните што сме ги испратиле ви се допаѓаат, тогаш ви ги испраќаме во сите формати кои би ви биле потребни. Доколку има дополнителна потреба од корекции, корегираме. Доколку дизајнот по некоја случајност не ви се допадне, без грижи, со ваша координација изработуваме нови дизајни се додека не стигнеме до логото кое го имате замислено. Целта ни е крајниот резултат да ги исполни вашите очекувања и вие да бидете задоволни. Рок на изработка на логото е 2 дена.

Пишете ни, јавете се

НАРАЧАЈТЕ ВЕКТОРСКО ЛОГО

Доколку имате прашање или пак сакате да направите нарачка, слободно исконтактирајте не

Кликнете на копчето подолу и побарајте понуда

Scroll to Top