МУЛТИМЕДИЈА

што нудиме?

што нудиме?

Видеа за движење графики се забавни и привлечни и имаат можност да ги пренесат гледачите до … каде и да посакате, навистина. Тие преку необичен и интересен начин успеваат да изградат доверба кај публиката.

Да бидеме искрени, видеата со движечки графики се одлични, но тие не се единствениот тип на видеа што ви се потребни за вашиот бизнис. За среќа, Арт Дизајн може да ви помогне околу промоција на вашиот бизнис преку видео материјали. Од забавни и смешни видеа како цртани филмови до супер сериозни видеа за маркетинг кампањи и промоции. Има огромен број на можности за создавање на уникатни и професионални видео материјали, а Арт дизајн ќе ви помогне како најдобро да го претставите вашиот бизнис.

Што е најдобро за вас?

НАЈДОБРО

Сега кога промо видеата се во пораст, има значително повеќе можности за експериментирање во областа на рекламирањето на вашиот бизнис. Еден од нашите омилени начини? Анимирани видеа. Овој тип на уникатни видеа нудат фантастичен начин за раскажување на приказна. Во секојдневието овој вид на видеа ги гледаме на секаде, телевизија, социјални мрежи итн…

Тие се особено привлечни затоа што ви даваат можност да раскажете креативна приказна неконтролирана од границите на видеата кои се снимаат во живо. Анимираните видеа не се лесни за креирање, но затоа можат да искреираат една нова професионална слика за вашиот бизнис.

What is best for you?

best for you

Сега кога промо видеата се во пораст, има значително повеќе можности за експериментирање во областа на рекламирањето на вашиот бизнис. Еден од нашите омилени начини? Анимирани видеа. Овој тип на уникатни видеа нудат фантастичен начин за раскажување на приказна. Во секојдневието овој вид на видеа ги гледаме на секаде, телевизија, социјални мрежи итн…

Тие се особено привлечни затоа што ви даваат можност да раскажете креативна приказна неконтролирана од границите на видеата кои се снимаат во живо. Анимираните видеа не се лесни за креирање, но затоа можат да искреираат една нова професионална слика за вашиот бизнис.

Видеографија

Видеата обично се користат за креирање на едно позитивно искуство со корисниците. Видеата се многу повеќе од нешто што само би го поставиле на вашата почетна страница. Арт дизајн креира секаков вид на монтирани и снимени видеа со цел конверзија на вашите посетители во клиенти и креирање на една професионална слика за вашиот бизнис.

Арт-табла анимација

Арт-табла анимациите се широко користени за раскажување на вашите приказни преку едноставно видео. Без оглед на тоа што би сакале да објасните, Арт-табла анимациите треба да им даде на вашите потенцијални клиенти јасно разбирање за она што го правите и да иницира желба за наредни чекори и идна соработка.

Анимирано видео

Објаснувачки (анимирани видеа) познати и како видеа за на насловна страница, или видеа за конверзија коо се дизајнирани да ја претстават вашата компанија, производ или услуга. Вашите посетители/клиенти на овој начин ќе имаат поголемо разбирање и свесност за услугите и производите кои ги нудите.

Продукт/сервис видео

Продукт/сервис видео може да се претстави како видео кое е искреирано од нула и е стриктно за потребите на вашиот бизнис . Овој тип на видеа пред се се графички модерни, интерактивни и што е најважно огромна е веројатноста да ги конвертира вашите посетители во клиенти. Поврзете се со своите посетители и дајте им причина за да ве изберат вас.

БЕСПЛАТНО

Со секое нарачување на нова Веб Страница нудиме БЕСПЛАТЕН хостинг план и домен.