Како да одстраните АКНИ во Фотошоп

Kako da odstranite akni vo Fotosop, Како да одстраните акни во Фотошоп

Акни и несовршености на кожата може лесно да се отстранат со помош на Фотошоп. Алатките “Spot healing brush” и “Healing brush tools”  ви овозможуваат да ја постигнете оваа задача.

Секој кој поминал низ пубертет знае дека акните можат  навистина да ве издвојат на некоја фотографија. Не дозволувајте тие мини несовршености да ја нарушат вашата самодоверба. Во овој туторијал PHILEARN ќе ви покаже како да се ослободите од акните и црвенилата на вашето лице преку Фотошоп. Клучот за отстранување на акните е да се подели процесот во два чекори; Првиот чекор е да се ослободите од црвенило, а вториот чекор е да се одстранат останатите дамки.

Да не должиме многу, погледнете го овој туторијал кој ви помага да научите како чекор по чекор да ги отстраните акните или несовршеностите на вашата кожа со помош на Фотошоп.

 

Izrabotuvame se vo oblasta na Graficki dizajn, Изработуваме се во областа на Графички Дизајн

БЕСПЛАТНО

Со секое нарачување на нова Веб Страница нудиме БЕСПЛАТЕН хостинг план и домен. Промоцијата трае до крајот на јануари 2021 година.