Консултирајте се

Теми за консултација

Ние сме тука доколку ви е потребен стручен совет во областа на Веб дизајнот, Графичкиот дизајн, Мултимедија и Дигиталниот маркетингСлободно можете да се советувате околу Веб дизајн ( кој тип на веб страница би била совршена за вашата потреба, дали некоја функционалност може да се изведе, околу одржување на веб страници, колку чини една веб страница итн). Околу Графичкиот дизајн (што изработуваме, на кој начин, колку време би ни било потребно, колку чини тоа што го изработуваме, итн).  Мултимедија (кој тип на видеа ги изработуваме, дали изработуваме реклами, анимации, видео клипови, гифови, кратки филмови, колку тие чинат, итн). Во областа на Дигиталниот маркетинг (добијте безброј совети и одлични маркетинг стратегии кои се имаат покажано како доста успешни во изминатиот период. Дознајте што се ви е потребно за да пенетрирате на интернет пазарот).

БЕСПЛАТНО

Со секое нарачување на нова Веб Страница нудиме БЕСПЛАТЕН хостинг план и домен. Промоцијата трае до крајот на јануари 2021 година.