ЧПП

Често поставувани прашања

Изградба на веб страница може да чини од 300€ па се до 5.000€ . Просечна веб страница со супер графика, одлична брзина, респонзивност на сите уреди, 5-10 страници, оптимизирана за на интернет пребарувачи како што се Google, Bing, Yahoo, Yandex (SEO) чини околу 400 €. За покомплексни и пообемни веб страници и подетални информации околу цените ве молиме посетете го следниот линк и контактирајте не.

Цените во областа на графичкиот дизајн варираат во зависност од комплексноста на проектот. Цените се движат од 15€ па се до 250€. За подетални информации околу цената на вашиот проект ве молиме посетете го следниот линк и контактирајте не.

Изработуваме многу типови на веб страници. Поради тоа е невозможно да ги наведеме сите. Некои од веб страниците кои можеме да ги искреираме за вас се:

 • Професионални веб страници за компанија (со прекрасна графика, галерија со производи
  што ги нуди компанијата и сите детални информации за истата.)
 • Веб страници со одредени функционалности што клиентот ќе ги посака.
 • Веб страници за споделување вести или било каков тип на содржина – Информативна веб страница.
 • Лични, блог или пак портфолио веб страници.
 • Веб страници за продажба со веб – продавница за било какви производи клиентот и да посака да може да продава.
 • Информативни форуми.
 • Веб страници за аукции.
 • Веб страници за училишта и факултети. 

Сите веб страници кои ги креираме имаат одличен SEO (оптимизација на интернет пребарувачи како што се “Google, Bing, Yahoo и Yandex. Веб страниците кои ги креираме ги правиме  да бидат оптимизирани, прочитани и индексирани од страна на најпознатите интернет пребарувачи, а со тоа и супер рангирани кога некој ќе се реши да пребара одредени клучни зборови, слики или пак содржина која ја содржи вашата веб страница. 

SEO Услуги : 

 • Сетирање на “Google Analytics” ( Платформа за аналитика и пратење на посетителите на вашата веб страница)
 • Имплементирање на “Facebook Pixel” (Вметнување на код кој собира информации од сите ваши посетители за да можете подоцна таргетирано да го рекламирате вашиот бизнис.)
 • Креирање на профил на “Google Search Console” и индексирање на вашата веб страница преку XML – Sitemaps.
 • Креирање на SEO стратегија.
 • Целиот текст на вашата веб страница го оптимизираме да биде одлично пласиран на веб пребарувачите.
 • Зајакнување на SEO вашата веб страница со помош на моќни беклинкови (Стриктно за оваа под точка се обезбедува посебен буџет)

Креирањето на веб страница се состои од 7 главни чекори:

 1. Купување на хостинг план и домен за вашата веб страница. 
 2. Сетирање на хостингот за компатибилност и респонзивност со вашата веб страница.
 3. Планирање на изгледот, хиерархијата и функционалноста на вашата веб страница.
 4. Дизајнирање и креирање на веб страницата.
 5. Објавување на веб страницата.
 6. Промовирање на веб страницата.
 7. Одржување на веб страницата.

За подетални информации околу проекти, услуги и цени посетете го следниот линк. Некои од услугите кои ги нудиме:

Изработка на секаков вид на слики

 • Обработка на секаков вид на слики, без разлика во кој формат се.
 • Манипулација на фотографии од секаков карактер.
 • Креирање графика по нарачка за веб страници, реклами, социјални мрежи итн.
 • Ретуширање на стари или пак нови фотографии.
 • Колоризирање и репарирање на стари (црно бели) и оштетени фотографии
 • Креирање банери, рекламни постери, флаери.
 • Ретуширање на модели и корегирање на модни детали.
 • Креирање на бизнис брошури, каталози и ценовници.
 • Креирање на професионални логоа целосно по вкус на клиентите.
 • Креирање на визит – бизнис картички.
 • Изработка на секаков вид на дипломи, сертификати, пофалници или било каков тип на документи.
 • Креирање на членски картички
 • Креирање на картички за понуди
 • Креирање на роденденски картички
 • Креирање дизајн за цели книги
 • Дизајнирање на пликоа
 • Дизајнирање на темплејти и мокапи за веб страници
 • Креирање на дизајни за пакување на производи
 • Дизајнирање на списанија и брошури
 • Дизајнирање на памфлети
 • Одстранување на бела позадина од слика
 • Дизајнирање инфографија
 • Дизајнирање на професионални векторски CV

Важно! Изработуваме и многу други работи во оваа област кои не се набројани.

За подетални информации околу пакети, услуги и цени посетете го следниот линк. Некои од услугите кои ги нудиме:

 • Канал за продажба
 • Целосно брендирање на профили на социјалните мрежи
 • Спонзорирани содржини на фејсбук
 • Креативно визуелна содржина за на социјални медиуми
 • Креирање на видео содржини
 • Одреден број на анкети/квизови за собирање лидови
 • Ретаргетирање базирано на имплементирање на фејсбук пиксел
 • SEO (оптимизација на пребарувачи по клучни зборови)
 • Одреден број на блог постови
 • Емаил маркетинг
 • Инсталирање додаток на сајтот за собирање емаил адреси
 • Целосен извештај за постигнатите резултати

За да закажете одреден проект треба во контакт форма да ги внесете сите потребни податоци за истиот. Вашето име, презиме, наслов на пораката, тип на проект и сите детали за истиот. Можете да не контактирате на следниот линк. Доколу проектот е комплексен или специфичен и мислите дека не може да се објасни преку Е-меил, слободно јавете се на 389 78 399 529

За да организирате средба слободоно јавете се на 389 78 399 529 и ќе закажеме состанок.

Доколку сакате да закажете средба и да се консултирате во врска за одреден проект, цени или пак сакате да се консултирате во врска со дигитален маркетинг и мултимедија услуги, можете да ни пишете меил на info@graphicdesign.mk или пак јавете се на 389 78 399 529.

Scroll Up